FORUM vinul.ro
Despre vin si stil de viata   | Prima pagina   FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare   ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
betivii se intoarce

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului vinul.ro -> Glume la un pahar cu vin
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Vizitator

MesajTrimis: Vin Apr 08, 2005 12:03 pm    Titlul subiectului: betivii se intoarce Răspunde cu citat (quote)

Un betiv se pi** pe un rasad de flori. O babuta apropiindu-se intreaba:
-Voinicule, ce coaie frumoase ai, pot sa te mangai putin pe ele, ca de cand a murit mosu..
-Sigur, mamaie...
Dupa ce i le ia in causul palmei incepe sa le izbeasca in pumni..
-Te mai pi** ma, pe florile mele ?...
Sus
rallukutza

Data înscrierii: 18/Sep/2006

MesajTrimis: Lun Sep 18, 2006 7:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[color=olive]Unul beat reazemă un felinar. Altul, tot beat, arătînd felinarul, îl întreabă:
- Ce-i asta, domnule? Luna sau soarele?
- Nu știu, dom'le, că eu nu-s de prin partea locului...[/color]
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
rallukutza

Data înscrierii: 18/Sep/2006

MesajTrimis: Lun Sep 18, 2006 7:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[color=red]După miezul nopții, sună cineva la ușă. Bubulina se duce somnoroasă să deschidă. În fața ușii erau patru bărbați, beți criță.
- Stimată doamnă, noi am venit să-l conducem pe soțul dv. pînă acasă, dar nu știm care dintre noi este...[/color]
Sus
vindulceacrisor

Data înscrierii: 13/Noi/2009

MesajTrimis: Vin Noi 13, 2009 9:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile)) Insista! E lumina aprinsa. Very Happy
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului vinul.ro -> Glume la un pahar cu vin Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

> Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group | Varianta în limba română: Romanian phpBB online community
Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002