| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
DORU
Data înscrierii: 19/Mar/2007 Mesaje: 41
|
Trimis: Mar Apr 17, 2007 4:29 pm Titlul subiectului: fungicide insecticide ptr vita de vie |
|
|
| Produse noi de la casa syngenta :LOFOX insecticid ,CHORUS fungicid contra putregaiului ,un alt fungicid mai cunoscut si cred ca este cel mai bun este SWITCH . |
|
| Sus |
|
 |
DORU
|
Trimis: Joi Mai 03, 2007 4:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Lofux este un insecticid care activeaza asupra :adulti.larve.si oua adica distruge toata familia. |
|
| Sus |
|
 |
DORU
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 12:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| a iesit pe piata un nou produs de la casa bayer este un insecticid se numeste runer |
|
| Sus |
|
 |
roberto
Data înscrierii: 10/Dec/2007 Mesaje: 44
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 2:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| folositi ptr combaterea mildiu ,oidiu si putregai quadrix max 3 dintro lovitura pret 25 euro kg doza de aplicare 2 kg pe hctar |
|
| Sus |
|
 |
roberto
|
Trimis: Mie Aug 05, 2009 10:06 am Titlul subiectului: |
|
|
| Dragi viticultori am intrat deja in perioada de coacere a strugurelui ,materia prima a unui vin de calitate.pentru protejarea aceestei materi prime atit de inportanta ptr vinul de calitate tratati cu .Switch |
|
| Sus |
|
 |
roberto
|
Trimis: Joi Aug 06, 2009 9:21 am Titlul subiectului: |
|
|
| PTR TOTI VITICULTORI DIN TARA MEA,IUBITI VIILE SI TOATE POTGORILE CARE AU MAI RAMAS IN VIATA CACI ACESTI GUVERNANTI NU AU NICI MACAR IDEIE DE CE AU FACUT ,CIT DE RAU AU FACUT ACESTUI SECTOR.SI ACUM SA REVENIM CU STRUGURI SANATOSI SI BINE COPTI ATI PUTEA SCOATE VINURI DE MARE CALITATE IN PIATA EUROPEANA SI MONDIALA NU UITATI VINUL BUN ESTE OGLINDA VIEI SI VITICULTORULUI IN MARE PARTE RESTUL E MAI SIMPLU |
|
| Sus |
|
 |
roberto
|
Trimis: Mie Oct 28, 2009 11:14 am Titlul subiectului: o vie mai sanatoasa in 2010 mult noroc |
|
|
| buna ziua dragi iubitori ai vinului,si dragi viticultori acum ca a trecut culesul si strugurele a intrat in crame pentru prelucrare, pentru a scoate cea mai veche si mai romantica bautura alc va doresc mult succes si un vin bun al aceestui an 2009 si ptr viticultori nu uitati vita este oglinda vinului si al viticultorului .Pentru desinfectarea lemnului de rod tratati cu hipermanganat in primavara inainte de a da frunza mult noroc ptr anul 2010 care pentru noi viticultori a inceput |
|
| Sus |
|
 |
roberto
|
Trimis: Joi Ian 14, 2010 11:01 am Titlul subiectului: |
|
|
| dragi viticultori sint un viticultor de soiuri nobile si am o cunostinta zic eu medie in domeniu fac acest lucru de 11 ani si am intilnit o serie de boli si daunatori ale acestei planta atit de nobila si in acelasi timp atit de salbatica .Stiu ca romania este o tara cu traditie in acest domeniu si clima acestei tari este favorabila ptr a face o viticultura moderna si a scoate un produs exceptional.Dar inca in romania vinurile produse de cramele romanesti lasa de dorit si acest lucru vine din mai multe cauze :1)saracia viticultorului si neingrijirea acestor plante in timpul anului duce la aceste vinuri care sint in piata pe rafturile magazinelor 2)Incarcatura de strugure prin taierea vitei deasemenea duce la vinuri slabe fara caracter fara personalitate si fara arome deosebite adica intrun cuvint apa chioara 3)Sa stiti dragi mei proaspeti sau viitori viticultori ca stropirea este una dintre lucrarile de baza in aceasta ramura si am sa revin cu amanunte |
|
| Sus |
|
 |
|