FORUM vinul.ro
Despre vin si stil de viata   | Prima pagina   FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare   ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Spoturile cu vinuri

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului vinul.ro -> Advertising
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Andreiu
Vizitator

MesajTrimis: Joi Feb 02, 2006 2:00 am    Titlul subiectului: Spoturile cu vinuri Răspunde cu citat (quote)

Pe departe, cred ca Murfatlar Vinul, este cel mai tare spot. Astept sa puneti pe site si spotul celor de la Vincon cu aia care beau din pahare invizibile...

Vorbim despre spoturile publicate la http://www.vinul.ro/advertising.html
Sus
lilik

Data înscrierii: 03/Feb/2006

MesajTrimis: Vin Feb 03, 2006 12:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mda, nu-i rau, nu e chiar pe gustul meu, insa e o campanie de imagine reusita

spoturile Vincon ... primul, la Beciul Domnesc, parca se potrivea mai bine cu imaginea produsului,
al doilea... bine realizat insa ... dar care este legatura cu brand-ul si imaginea produsului ?
nu ma prind... nu se potriveste cu imaginea deja creata cu difuzarea primului spot
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Manolle
Vizitator

MesajTrimis: Vin Feb 03, 2006 12:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt abordari diferite bazate probabil pe unele analize interne. Nu stiu daca si primul spot e facut tot de Violet insa cred ca era mai inspirat decat cel nou...
Sus
Pinot Noir

Data înscrierii: 22/Ian/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Feb 09, 2006 7:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu doar ca e facut de cei de la Leo Burnett, dar cred ca spotul de la VITA ROMANEASCA este cel mai reusit.

E o parere. Spre rusinea mea insa, nu stiu cum e vinul...
Sus
Elise d'Eury

Data înscrierii: 10/Iun/2006
Locație: Ardeal

MesajTrimis: Sâm Iun 10, 2006 9:22 pm    Titlul subiectului: Miorita XO Răspunde cu citat (quote)

[size=12][color=indigo]Spotul Miorita XO e absolut lugubru. Nu numai ca nu starneste interesul pentru produs, dar chiar dezgusta. Nu cred ca pentru un astfel de produs e cazul unor asocieri de acest gen. Spectaculos ieftin; opinia mea e ca isi rateaza targetul.[/color][/size]
Pinot Noir

MesajTrimis: Dum Iun 11, 2006 9:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ideea principala cu XO era sa-l promoveze de sarbatori (vezi Pastele) si din cate stiu eu le-a adus satisfactii si profituri. Seria "Tacerea mieilor" a avut succes si in Romania si poate ca de asta spotul a prins... are un umor negru...
Sus
Elise d'Eury

MesajTrimis: Lun Iun 12, 2006 10:53 am    Titlul subiectului: umor negru? n-aș zice Răspunde cu citat (quote)

[color=indigo][size=12]Ok, recunosc că detest filmele gen Tăcerea mieilor, și în special acest film. Embarassed Ceea ce voiam să subliniez este că nu consider oportună asocierea unor produse care se doresc a fi simboluri ale bunului gust cu glorificări ale violenței, doar pentru că acestea din urmă "au succes". Putem fi mai selectivi cu ce e "de succes".[/size][/color]
Elise d'Eury

MesajTrimis: Mar Iun 13, 2006 10:23 am    Titlul subiectului: Spotul pentru Zaraza Răspunde cu citat (quote)

[color=indigo]Dacă tot e vorba de păstrarea tradițiilor, spotul Zaraza mi se pare cel mai bine realizat. Cel pentru Vița Românească mi se pare cam "far-fetched"... (Deși sunt și eu subiectivă când vine vorba de Leo Burnett Very Happy http://www.leoburnett.com/ ...mind-blowing...[/color])
Pinot Noir

MesajTrimis: Joi Iun 15, 2006 2:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e pe site publicat, dar cel mai reusit din punct de vedere artistic este "Murfatlar Vinul" cel cu securistii, via si avionul. Cu siguranta este cea mai bine inchegata poveste (vinul bun incepe din vie) si cred ca a completat si o nevoie de cautare a identitatii pentru romani.

Prezentarea in stil hollywoodian a unei perioade dificile dar si viziunea regizorala inedita pentru un spot cred ca au atins targetu'.

Chestia neplacuta e ca sunt singurul om cu parerea asta. Toti cei pe care ii intalnesc imi spun ca spotul e total neispirat si chiar par a fi frustrati... sa fie oare trecutul care ii bantuie?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului vinul.ro -> Advertising Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

> Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group | Varianta în limba română: Romanian phpBB online community
Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002