| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Andreiu Vizitator
|
Trimis: Joi Feb 02, 2006 2:00 am Titlul subiectului: Spoturile cu vinuri |
|
|
Pe departe, cred ca Murfatlar Vinul, este cel mai tare spot. Astept sa puneti pe site si spotul celor de la Vincon cu aia care beau din pahare invizibile...
Vorbim despre spoturile publicate la http://www.vinul.ro/advertising.html |
|
| Sus |
|
 |
lilik
Data înscrierii: 03/Feb/2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Vin Feb 03, 2006 12:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
mda, nu-i rau, nu e chiar pe gustul meu, insa e o campanie de imagine reusita
spoturile Vincon ... primul, la Beciul Domnesc, parca se potrivea mai bine cu imaginea produsului,
al doilea... bine realizat insa ... dar care este legatura cu brand-ul si imaginea produsului ?
nu ma prind... nu se potriveste cu imaginea deja creata cu difuzarea primului spot |
|
| Sus |
|
 |
Manolle Vizitator
|
Trimis: Vin Feb 03, 2006 12:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sunt abordari diferite bazate probabil pe unele analize interne. Nu stiu daca si primul spot e facut tot de Violet insa cred ca era mai inspirat decat cel nou... |
|
| Sus |
|
 |
Pinot Noir

Data înscrierii: 22/Ian/2006 Mesaje: 71 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Feb 09, 2006 7:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu doar ca e facut de cei de la Leo Burnett, dar cred ca spotul de la VITA ROMANEASCA este cel mai reusit.
E o parere. Spre rusinea mea insa, nu stiu cum e vinul... |
|
| Sus |
|
 |
Elise d'Eury

Data înscrierii: 10/Iun/2006 Mesaje: 4 Locație: Ardeal
|
Trimis: Sâm Iun 10, 2006 9:22 pm Titlul subiectului: Miorita XO |
|
|
[size=12][color=indigo]Spotul Miorita XO e absolut lugubru. Nu numai ca nu starneste interesul pentru produs, dar chiar dezgusta. Nu cred ca pentru un astfel de produs e cazul unor asocieri de acest gen. Spectaculos ieftin; opinia mea e ca isi rateaza targetul.[/color][/size] _________________ Wissen ist Macht, nicht wissen macht auch nichts |
|
| Sus |
|
 |
Pinot Noir

|
Trimis: Dum Iun 11, 2006 9:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ideea principala cu XO era sa-l promoveze de sarbatori (vezi Pastele) si din cate stiu eu le-a adus satisfactii si profituri. Seria "Tacerea mieilor" a avut succes si in Romania si poate ca de asta spotul a prins... are un umor negru... |
|
| Sus |
|
 |
Elise d'Eury

|
Trimis: Lun Iun 12, 2006 10:53 am Titlul subiectului: umor negru? n-aș zice |
|
|
[color=indigo][size=12]Ok, recunosc că detest filmele gen Tăcerea mieilor, și în special acest film. Ceea ce voiam să subliniez este că nu consider oportună asocierea unor produse care se doresc a fi simboluri ale bunului gust cu glorificări ale violenței, doar pentru că acestea din urmă "au succes". Putem fi mai selectivi cu ce e "de succes".[/size][/color] _________________ Wissen ist Macht, nicht wissen macht auch nichts |
|
| Sus |
|
 |
Elise d'Eury

|
Trimis: Mar Iun 13, 2006 10:23 am Titlul subiectului: Spotul pentru Zaraza |
|
|
[color=indigo]Dacă tot e vorba de păstrarea tradițiilor, spotul Zaraza mi se pare cel mai bine realizat. Cel pentru Vița Românească mi se pare cam "far-fetched"... (Deși sunt și eu subiectivă când vine vorba de Leo Burnett http://www.leoburnett.com/ ...mind-blowing...[/color]) _________________ Wissen ist Macht, nicht wissen macht auch nichts |
|
| Sus |
|
 |
Pinot Noir

|
Trimis: Joi Iun 15, 2006 2:45 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu e pe site publicat, dar cel mai reusit din punct de vedere artistic este "Murfatlar Vinul" cel cu securistii, via si avionul. Cu siguranta este cea mai bine inchegata poveste (vinul bun incepe din vie) si cred ca a completat si o nevoie de cautare a identitatii pentru romani.
Prezentarea in stil hollywoodian a unei perioade dificile dar si viziunea regizorala inedita pentru un spot cred ca au atins targetu'.
Chestia neplacuta e ca sunt singurul om cu parerea asta. Toti cei pe care ii intalnesc imi spun ca spotul e total neispirat si chiar par a fi frustrati... sa fie oare trecutul care ii bantuie? |
|
| Sus |
|
 |
|